Onze advies diensten

Woon Duurzaam Scan

Doe de gratis scan en maak een woondossier aan. Je ontvangt dan direct advies op mogelijke verduurzaming voor jouw woning.

Woon Duurzaam Hulplijn

Heb je een vraag over het verduurzamen van je woning? Bel de Woon Duurzaam Hulplijn! De adviseurs zitten voor je klaar om te helpen, zodat jij eenvoudig en snel weer vooruit kunt.

Woon Duurzaam Advies

Gespecialiseerd en onafhankelijk maatwerk advies. De adviseur neemt de woning op en vertelt hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren én op (energie)kosten kunt besparen.

Woon Duurzaam Scan

De Woon Duurzaam Scan biedt jou een snel inzicht in de verduurzamingsmogelijkheden voor jouw woning.

Woon Duurzaam Advies

Vraag een verdiepend Woon Duurzaam Advies aan om maatwerk advies te krijgen over de maatregelen die het beste bij jouw woning passen.

Woningopname

De adviseur loopt met je door de woning en vertelt hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren én op (energie)kosten kunt besparen.

Advies over de mogelijkheden

Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.

Mijn Woondossier

In het online woondossier kun je het advies vinden en het nog eens terug lezen. Ook vind je hier de resultaten van de Woon Duurzaam Scan.

Subsidie & uitvoering

Wij ondersteunen ook bij de uitvoering van de aanbevolen maatregelen , doormiddel van het opstellen van offertes met onze partners. Daarnaast kunnen wij ook hulp bieden met het aanvragen van subsidies op de uitgevoerde maatregelen.

Energielabel

Ook kun je bij ons een energielabel aanvragen, zodat je het resultaat van de verduurzaming van jouw woning ook kan terug zien in geregistreerd energielabel.

Woon Duurzaam Bon

Wij hebben de beste partners geselecteerd om jouw woning te verduurzamen. Kies je één of meerdere van deze partners, dan krijg je een Woon Duurzaam Bon t.w.v. €100,-