Aanvraag Duurzaam Wonen Advies

Vraag via het onderstaande intakeformulier jouw Duurzaam Wonen Advies t.w.v. € 495,- aan! Wanneer wij jouw gegevens hebben ontvangen gaan we aan de slag met het klaarzetten van het advies. De velden met een (*) zijn de verplichte velden die wij nodig hebben om jouw adviesaanvraag te voltooien.

Stap 1

Meld je aan!

Meld je aan voor het Woon Duurzaam Advies via het inschrijfformulier. Na je aanmelding krijg je een intake toegestuurd en koppelen we je aan een adviseur.

Stap 2

Woningopname

De adviseur komt bij je langs, loopt met je door jouw huis en vertelt je hoe je het comfort van je huis kunt verbeteren. Aan de hand van jouw wensen geeft de adviseur advies over de mogelijkheden om te besparen en verduurzamen. Denk bijvoorbeeld aan isoleren en overstappen op aardgasvrij wonen.

Stap 3

Oplevering

De adviseur maakt een adviesrapport waarin je het stappenplan voor jouw huis voor nu en in de toekomst terug kunt lezen. Dit rapport ontvang je per mail en kun je terug vinden in het woondossier.

Stap 4

Hulp met subsidie en uitvoering

Ook na de oplevering van het advies kun je bij de Woon Duurzaam Adviseur terecht voor extra vragen na het advies en hulp bij de aanvraag van subsidie of het zetten van de stappen richting de implementatie van de geadviseerde maatregelen.

Intake voor het advies.