PureSolar - Woon Duurzaam Adviseur Skip to content

PureSolar

Valkenswaard, Noord-Brabant

Wie zijn wij?

Wij van PureSolar installeren kwalitatief hoogstaande merken zonnepaneelsystemen en omvormers. Zowel bij particulieren als bij bedrijven. In april dit jaar vieren wij ons 10-jarig bestaan. We leveren vakwerk en we bieden onze klanten optimale zekerheid.

Bedrijfsprofiel

Onze verkoopadviseurs komen bij de klant op de koffie om deze goed te kunnen adviseren via een persoonlijk gesprek. De klant is daarna in ieder geval een stuk wijzer en heel goed in staat om een gefundeerde beslissing te nemen. Gebaseerd op een reële berekening van álle kosten en álle opbrengsten.

Wij zorgen voor rust bij onze klanten en we alles wat we doen goed doen, zodat zij alle voordelen van een systeem ervaren. Zonder gedoe, zonder rompslomp, zonder ergernis. En dat onze klanten blij met ons zijn is terug te zien op onze website.

Een paar weken na de installatie neemt de adviseur nog een keer contact met je op om je te vragen of alles naar behoren werkt en of je nog vragen of opmerkingen hebt. Ook krijg je dan je ambassadeursvouchers uitgereikt waarmee je vrienden, bekenden, familie, buren én jezelf kunt belonen als zij op jouw aandragen ook bij ons een systeem laten aanleggen.

Welke garantie bieden wij?

Wij bieden een driedubbele garantie, omdat we als bedrijf zijn aangesloten bij Stichting Zonnegarant, InstallQ én Stichting Garantiefonds Zonne Energie. En dat kan geen enkel ander bedrijf in Nederland zeggen…

Meer informatie?

www.puresolar.nl

040-7600977

Contactpersoon: Ron de Proost