Het Bossche Energieadvies

De Woon Duurzaam Adviseur is een bedrijf uit Den Bosch dat bewoners ondersteund en begeleid met de verduurzaming van hun woning. Want in de kou zitten, dat wil toch niemand? Gelukkig biedt de Gemeente ’s Hertogenbosch het Bossche Energieadvies aan waar jij gebruik van kunt maken. 

Het Bossche Energieadvies

Krijg een deskundig en onafhankelijk advies aan huis t.w.v. 350 euro. Met Het Bossche Energieadvies krijg je 250 euro korting! 

Hoe werkt het?

Vraag een kortingsbon aan en claim jouw korting door een adviseur te kiezen. Je wordt gebeld voor een afspraak en de adviseur komt 2 uur bij jou thuis om een persoonlijk advies uit te brengen. Het rapport krijg je binnen een week opgeleverd.

Wie zijn wij?

Wij zijn al sinds 2004 specialist in ’s Hertogenbosch als het gaat om woningen verduurzamen. Wij helpen bewoners in de transitie naar toekomst bestendig en duurzaam wonen.

Bewonersverhaal

”Het is echt begeleiding waarmee je iets kan”

Kim | Aawijk Den Bosch

Woon Duurzaam Adviseur was voor Kim een uitkomst omdat ze naarstig op zoek was naar een energieadvies.

Kim was dan ook erg tevreden met de scan die zij van Woon Duurzaam Adviseur kreeg. “Ik was op zoek naar iemand die kundig was en daarnaast realistisch, natuurlijk wil je van alles maar voor een scan wil je iemand die prioriteiten met je doorneemt”. “De adviseur stelde de juiste vragen en ik voelde me daardoor erg op mijn gemak”. “Het is echt begeleiding waarmee je iets kan”. Zo heeft Kim nu kunnen besluiten dat ze het dak laat isoleren, dat ze dubbelglas gaat zetten in alle ramen, heeft ze net een nieuwe duurzamere ketel aangeschaft en ligt de aansluiting er al voor elektrisch koken.

Bewonersverhaal

“De adviseur nam rustig de tijd om alles in het huis met ons door te nemen, dat gaf ons echt het gevoel dat we een gedegen scan kregen”

Mari | Oud-Empel Den Bosch 

Het Woon Duurzaam Advies gaf Mari de kans om meteen aan de slag te gaan.

Zo kwam hij er bijvoorbeeld achter dat het geen nut heeft om zijn muren te isoleren. “Fijn dat we dat nu weten want we waren het serieus aan het overwegen”, zegt hij daarover. Verder was Mari tevreden over de kunde van de adviseur, deze had volgens hem veel verstand van woningbouw en wist waar hij over praatte. “De adviseur nam rustig de tijd om alles in het huis met ons door te nemen, dat gaf ons echt het gevoel dat we een gedegen scan kregen”.

Het adviesrapport was dan ook erg flink verteld Mari. Zo stonden er in het advies kleine maatregelen zoals radiatorfolie en strips onder de deur die makkelijk te bewerkstelligen zijn. “Fijn was dat want daardoor heb je het gevoel dat je meteen aan de slag kan en hoef je niet alles op de lange termijn te schuiven”.